Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció
Partnereink a világ számos országában képviselik a biztonságtechnika szerteágazó termékpalettáit. Vállalatunk csakis a legjobbakat képviseli országunkban, és közvetlen kapcsolatot ápol minden partnerével. Cégünk a partnertermékekre magyarországi garanciát és szerviz szolgáltatásokat biztosít, köszönhetően mérnökeink kiemelkedő tudásanyagának.
 
 

 

Cím: Eurotempest B.V. 
De Huufkes 56 5674TM Nuenen The Netherlands
Telefon: +31 (0)40 2951095 Fax: +31 (0)40 2951096 Web: http://www.eurotempest.nl/

 
Az EUROTEMPEST a TEMPEST számítógépek, perifériák és az ezzel kapcsolatos szolgáltatásokra szakosodott vállalat. Legfőbb piaci tevékenységét az európai állami szférában folytatja, több mint 30 évnyi szakmai tapasztalattal a háta mögött. A vállat szakemberei a kisugárzás méréstechnika legképzettebb szakemberei, és a legmagasabb NATO SDIP szabványnak megfelelő szolgáltatásokat nyújtják.
 

 


Cím: OSPL Nederland B.V.,Zandstraat 20, 5683 PL Best, The Netherlands
Telefon: +31-499-327326  Fax: +31-499-327417
Web:
http://www.ospl.nl
e-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Az OSPL Nederland a TEMPEST számítástechnikai eszközök szállítójának egyikeként ismerhető egész Európa szerte. A vállalat többek közt a Nemzeti és Nemzetközi MOD és Kormány Ügynökség TEMPEST informatikai hátterének ellátásáról gondoskodok. Az OSPL főbb tevékenységei a TEMPEST eszközök tesztelése, biztonsági szaktanácsadás, TEMPEST eszközök üzembe helyezése és karbantartása, valamint továbbképző tréningek lebonyolítása, amely elengedhetetlen a biztonságtechnikával foglalkozó mérnökök/műszerészek számára. A vállalat ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, amely garancia a legtökéletesebb szolgáltatások kivitelezésére, és a legjobb minőségű termékek beszerezhetőségére egyaránt. Szakképzett mérnöki csapatával, folyamatosan fejlődő üzletpolitikájával, méltán vált piacvezetővé a tevékenységi körében.
 


 

Web: https://www.fox-it.com/
Kapcsolatok link
 A Fox-IT egy vezető IT biztonsági vállalat, amely jelentős nemzetközi hírnévre tett szert. Világszerte számos kormányzati hivatal alkalmazza az általuk biztosított megoldásokat. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a hírszerzési és biztonsági technológiák fejlesztésébe. Termékeiket világszerte alkalmazzák magas titokvédelmi berkekben, tudásukat pedig tanácsadással és továbbképzésekkel kamatoztatják.
 
 





Cím: Unit 4, Saffron Business Centre, Elizabeth Way, Saffron Walden, Essex CB10 2BL
Web: http://www.euro-emc.co.uk

 

European EMC Products Limited
Az EEP az Európai EMC termékek első hivatalos tervezője, és kivitelezője. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező vállalatról van szó, mely a rádiófrekvenciás árnyékolástól, a legkülönbözőbb „pajzsrendszerekig” egyaránt garantáltan a legjobb minőségű termékekkel rendelkezik. Termékei széles felhasználói körben mozognak, legyen szó rádiófrekvenciás árnyékolásról, hangszigetelésről, vagy egyéb sugárzó elemek elszigeteléséről.




 
11 Tristan Court, Nepean, Ontario, Canada K2E 8B9
Telefon: (613) 723-1838 Fax: (613) 723-2752
Web:
http://www.emcon.com
e-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 

EMCON Emanation Control Limited
Az EMCON fejlesztései legfőképp a TEMPEST termékekre korlátozódik. Immár több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen területen, és a NATO országok TEMPEST informatikai berendezéseinek szállítójaként ismerhetjük meg. Termékeire kiváló garanciális feltételeket biztosít, a szervizelési rendszerének köszönhetően az egyik leghatékonyabb TEMPEST gyártó/forgalmazó.





455 Security Place, Algood TN. 38506, USA.
Telefon: (931) 537-6032
Fax: (931) 537-6089
Web:
http://www.reiusa.net
 

Research Electronics International
REI avagy Research Electronics International (Nemzetközi Elektronikai Kutatás). A cégnévből kiderül, hogy a vállalat fő tevékenysége kutatási és fejlesztési irányt képvisel. A legfőbb irányvonal az adat illetve információvédelem. A vállalat 1983 ban alakult (USA) Tennessee állam Cookeville-ben. Jelenleg is aktív fejlesztések folynak a modern informatikai védelem terén. Vásárlói körébe számos kormány ügynökség, testületi bizottság, valamint törvényvédelmi szerv tartozik, ahol is a REI termékei által védik a bizalmas és szigorúan titkos információkat / adatokat.





Cím: One Security Drive, Nicholasville, KY 40356
Telefon: (859) 885-9411
Web: http://www.sglocks.com

 
Stanley Security Solutions - Sargent & Greenleaf, Inc.
A Sargent and Greenleaf a világ vezető zárrendszer illetve zárszerkezet gyártója. A vállalat piacvezető státusza 1857 (az alapulás időpontja) óta töretlennek mondható, és máig a pénzintézetek, kereskedelmi és kormány hivatalok biztonsági zárjainak javát az ő termékük teszi ki. A vállalat világméret szintű elosztó hálózattal rendelkezik, így szinte minden országban fellelhető a helyi képviselet, és beszerezhetőek a legfrissebb fejlesztésű modellek.Mivel a Sargent and Greenleaf valóban a világ piacvezető zárgyártója, termékeit saját szabványúra fejlesztették, és ezáltal a piackövetelményeket diktálva formálja a zárak gyártási technológiáját.

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.