Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

SwitchBack Ultra Rugged UMPC
 
A SwitchBack egy fully rugged osztályozású készülék, amely garantáltan ellenáll a legzordabb körülményeknek is, így szavatolva a hatékony működést minden esetben. A termék kialakítása szabadalmaztatás alatt álló technológiájának köszönhetően, a leginkább hasonlít a pc-k moduláris felépítésére, egyszerűsítve a szerelési, és bővítési folyamatot.
A SwitchBack készülék hatalmas áttörése, a különálló processzorkezelés, ami azt jelenti, hogy a készülékbe helyezett processzor sebessége, nem korlátozza a beépített hardverelemek sebességét.



 
Üzem közben cserélhető akkumulátor:
segítségével bármikor kicserélhetjük az akkumlátort, így nem kell a bekapcsolás kikapcsolás folyamatával bajlódnunk.
 
Cserélhető merevlemez: akár működés közben lehetőségünk van a merevlemezek kicserélésére, amely hatalmas szabadságot ad a felhasználó számára.
 
Hordtáska lehetőség: lehetőségünk van a készüléket egy hordtáskába szerelni, amely nagyban megkönnyíti a szállítást és a terepen lévő alkalmazást. A hordtáska modul fixen rögzíti a készüléket, így abban az nem csúszkál, és nem kell attól tartanunk, hogy esetleg kiesik a készülék.
 
Teljes rugged specifikció, MIL-STD 810F igazolás szerint: por, csepp, ütés , rezgés és hőálló. IP67 igazolás szerint: 1 méter mély vízben akár 30 perc eltöltése sem jelent működésében gondot.
 
Kijelzője egy 5,6 hüvelyk képátlójú, napfényben is tökéletesen olvasható kijelző. 1024x600 as felbontásra képes, amely méretét tekintve igen nagynak mondható.
 
A készüléken számos kiegészítő található. Így például az akkumlátorok állapotának visszajelzője, amely segítségével tájékoztatást kapunk az elsődleges és másodlagos egység állapotáról. Amennyiben az egyik telep lemerült, akár működés közben is kicserélhetjük azt.
 
 
Standar konfiguráció:
CPU: 1,0 GHz-es Intel ® Celeron M ©
RAM: 2GB
Háttértár: 80GN 1.8” SATA HDD
Kijelző / grafika: 5,6 "napfényben is jól látható LCD WSVGA passzív érintőképernyős kijelző.  (1024x600 felbontás)
Integrál © Intel GMA 900 grafikus chip
Billentyű/mutató eszközök:pontmutatóként használhatjuk az érintőképernyős kijelzőt passzív tollal , vagy a készüléken megtalálható  QWERTY billentyűzetet háttérvilágítással
I/O: A sztenderd konfiguráció tartalmaz  WiFi b/g 2.4 GHz antennával, Bluetooth 2.0 adaptert, 1 USB 2.0 portot (választható egységnek akár GPS és egyéb eszközök is beépíthetőek)
Garancia: 1 év garancia (bővíthető)
Operációs rendszer: MS Windows XP Pro (opcionálisan váltható Vistára)
Méret 7.5” x 5.5” x 2”
Súly: 3 font

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.