Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

ELLENÖRZÉS - TECHNIKAI ELLENÖRZÉS
A BIZTONSÁG ALAPELVEI ÉS MINIMÁLIS SZABVÁNYAI... NATO C-M 55(15)

71. Azokat az irodákat és területeket, ahol NATO TITKOS, vagy annál magasabb minősítésű minősített információkról beszélnek védelmezni kell a passzív és aktív lehallgatási próbálkozásoktól, amikor annak veszélye azt szükségessé teszi. A lehallgatás veszélyének fennállása eldöntésében a megfelelő Biztonsági Hatóság koordinál és dönt, szükségszerűen meghallgatva a technikai szakértőket.
 
A feladatot OSCOR OSC-5000 Spectral Correlátorral 10kHz-3000MHz tartományban végezzük, mely tartományban benne foglaltatik az erősáramú 220 VAC, a telefonhálózat, kaputelefon hálózat, computer hálózat és a helyiség(ek)ben lévő technikai eszközök és bútorzat ellenőrzése. rádiófrekvenciás ellenőrzésen kívül a teljes falfelületet átvizsgáljuk ORION NJL 4000 Nem-Lineáris detectorral az esetleges passzív eszközök felderítésére. Különleges fényforrásokkal átvizsgáljuk a falfelület "érzékenyebb" részeit az utólagos megbontások felderítésére.
 
A kijelölt helyiségekben munkatársaink vizuális felderítést végeznek.
 
A MUNKÁBAN RÉSZTVEVŐ MUNKATÁRSAINK FELSŐFOKÚ ÁLLAMI ISKOLAI VÉGZETTSÉGGEL ÉS NAGY HAZAI ÉS NEMZETKÖZI GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZNEK A FENT AJÁNLOTT MUNKÁBAN, ISMERIK AZ INFORMÁCIÓ SZERZÉS SZINTE VALAMENNYI ESZKÖZEIT ÉS MÓDSZEREIT. VALAMENNYIEN BEJEGYZETT BIZTONSÁGI SZAKÉRTŐK
 
A feladatot csak a megrendelő vagy jogi képviselője jelenlétében végezzük el.
 
A feladat végrehajtásáról minden esetben feljegyzést készítünk és azt a megrendelőnek kézbesítjük. A feljegyzésben rögzítjük a munka tapasztalatait és azt, hogy a megrendelőnek a biztonság erősítése érdekében milyen intézkedéseket látunk célszerűnek foganatosítani.
 
A munkát a megrendelő kéréséhez igazodva végezzük el úgy, hogy pl. az a hivatali munkát ne zavarja, természetesen ebbe értendő a munkaszüneti napokon történő munkavégzés is, melyért külön költséget nem számolunk fel.
 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.