Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

 

KoolSpan
A KoolSpan 256 bites AES titkosítást használ, amely a jelenleg elérhető szinte legnagyobb titkosítási eljárásnak tekinthető. A titkosító FPGA áramkör a készüléken belül elzárva helyezkedik el, így annak hozzáférése külső behatolók számára lehetetlen. Mind a kódolást, mind a dekódolást ez az áramkör végzi. A készülék kiváló tudása mellett a gyártó ügyelt a modern megjelenésre is. Ezen készülék lényegében egy komplett hardveres rendszer, amely többféle hálózati típusnál használható. Így legyen szó LAN, WiFi, VoIP rendszerekről, ezen termék biztosítja hogy a készüléket, és ezáltal a hálózatot csak az illetékes tudja használni.

Ha leegyszerűsítve akarnánk megfogalmazni a termék mivoltát, akkor ez nem más, mint egy intelligens hálózati hardverkulcs család. Az AES titkosítás maximális védelmet nyúlt, de ugyanakkor minimális a titkosítási folyamat miatt keletkezett várakozási idő. Így nem kell attól tartanunk hogy VoIP telefonálás közben a beszélgető partnerek hangjai időben elcsúsznak. A KoolSpan mindent valós időben dolgoz fel.

A KoolSpan egyedülálló megoldást jelent . A kapcsolatteremtés közben egy véletlen számot generál a kapcsolódó "ügyfelek" között, amely a titkosítás alapjául szolgál. Ennek következtében a titkosított információk megfejthetetlenek, hisz a véletlen szám mindig más, ezáltal az adatfolyam, lényegében a kapcsolat felállásakor mindig más és más kódolási alapot (kódtáblát) kap.

A hálózatot használóknak, illetve az illetékeseknek, jár egy-egy AES kulcs, amelyet csak ő használhat. Ez egyfajta személyi azonosítóként is szolgál, hisz nincs két egyforma kulcs.

  • A zár: a zárszerkezet két biztonságos és egy nem biztonságos (802.3 10/100) Ethernet hálózati ajzattal rendelkezik. Az energiaellátást külön adapter biztosítja. Méretei: 18.57 cm (7.31") x 10.62 cm (4.18") x 3.45 cm (1.36")
  • A "kulcs" egy divatos pendrivehez hasonló, amelybe integrálva van a 3DES & RNG. ás16 egyidejű profilt képes kezelni. A rendszer automatikusan zárolja azt a kulcsot, ahol a második belépés után is érvénytelen a belépési kód. Támogatott operációs rendszerek az MS Windows XP és 2000 . Az energiaellátást az USB-n keresztül kapja így elemet vagy akumlátort nem igényel. Méretei: 1.27cm (0.5") x 3.18 cm (1.25") x 0.95 cm (0.38")
  • A biztonsági managment szoftver maximum 2000 klienst képes kezelni. Támogatott operációs rendszerek a managment szoftverhez : Windows 2000, XP, Server 2003
  •  
    Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.