Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

Toughbook U1 (rugged laptop)
 
Az új Panasonic Toughbook U1 egy Ultra-Mobile „rugged” számítógép, amely forradalmasítja a rugged számítógép ipart. A készülék szívét az Intel Atom processzor adja, amely alacsony fogyasztással, amely alacsony hő leadással képes nagy teljesítményre, így gond nélkül futnak rajta a Windows XP vagy Vista alkalmazások. További újításként a készülékben iker akkumlátor került beépítésre, amely akár 9 órányi üzemidőre is elegendő.
Ezen robosztus, és nagy ellenálló képességű készülék súlya csupán 2.5 font.

A Toughbook U1 rendelkezik a IP 54 és MIL-STD-810F minősítésekkel. Mindezen minősítésekkel járó követelmények megkövetelik, hogy a készülék a legzordabb körülményekben is tökéletes biztonsággal üzemeltethető legyen. Ennek érdekében házszerkezete magnéziumötvözetből készült. Megerősített mozgatható merevlemezegységgel valamint vízálló klaviatúrával van felszerelve.


A Toughbook U1 alapkiszereltségben egy napfényben is jól olvasható anti-reflective kijelzővel érkezik. A készüléket felszerelése között szerepel az érintőképernyő, SD kártya nyílás, USB kapu és Bluetooth. Lehetőséget nyújtunk a konfiguráció megbontására, így igény szerinti egységet kaphat minden egyes megrendelő.


Választható opcióként, beépítésre kerülhet a „Computrace” rendszer. Ez egyfajta lopásvédelmi rendszer. A notebook belsejébe beépítésre kerül egy jeladó, amelyet egy esetleges lopás esetén nyomkövetőként használhatnak a vagyon illetve törvény védelmi szervek. Ezen szolgáltatás 3 éves díja csupán 125$.

  • Intel Atom Processor Z520 ; 512KB L2 cache ; 1.33GHz órajel ; 533MHz FSB
  • 1GB SDRAM (DDR2) standard memória
  • 16GB "solid state" mozgatható háttértár (32GB opcionális bővíthetőség)
  • 5.6" szélesvásznú 1024 x 600 napfényben olvasható TFT active matrix LCD kijelző
  • Intel GMA 500 integrált video vezérlő (max. 256MB (DVMT) VRAM2)
  • Méretei: 2.2" (H) x 7.2" (W) x 5.9" (D)
  • Súlya: 2.3 lbs (akkumlátorral együtt)
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.