Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

General Dynamics Itronix GoBook MR- fully rugged
 
Az MR-1 egy „fully rugged” ultra mobil  számítógép, amely a személyi számítógépek erejét ötvözi a mobilitással. A készülék alapkiszerelésben egy Intel Core Solo processzort tartalmaz, amely tökéletes erőforrása a rá telepítet MS Windows XP és/vagy Vista operációs rendszerek számára.  Üzemideje, amely akár elérheti a 6 órát is, lehetővé teszi a terepen dolgozók számára,  a kényelmes munkavégzést, amely így nem függ sem időtől sem körülményektől.
 



 
DynaVue érintőképernyős kijelzője, nemcsak hogy a tökéletes látványt biztosítja minden körülmények között, de nagyban megkönnyíti a munkavégzést is. Megkell jegyezni, hogy ezen kijelző technológiája az egyetlen olyan, amely megfelel a MIL-STD-3009 szabványnak. Ez annyit jelent, hogy a kijelző garantáltan a legjobb minőséget nyújtja minden fényviszony között, legyen az akár napos akár sötét körülmény.
 
A GD-Itronix GoBook MR-1 egy teljes rugged készülék, amely MIL-STD-810F és IP54 igazolással rendelkezik. Bármilyen munkaterületen bevethető, legyen az akármilyen extra szennyezett környezet. (por, sár, vegyszer, hőingadozás,  víz neki nem akadály) A készüléken igazolásaihoz mérten, számos tesztet hajtottak végre, ütés esés, szennyeződési teszt. Ezen tesztsorozatokon való helytállása során kaphatja meg csak a készülék a MIL-STD-810F és IP54 igazolásokat.
Az UMPC magnéziumötvözetű borítása nemcsak hogy könnyű, de a lehető leghatékonyabb védelmi rendszer a külső erőbehatások kiküszöbölésére. Belső hardver elemeinek felfüggesztése a rázkódást is kiküszöbölik. I/O portjainak különleges elreteszelhető lehetősége a vízállóság követelménye.
 
Összegzés:
Teljes rugged specifikció, MIL-STD 810F igazolás szerint: por, csepp, ütés , rezgés és hőálló. IP54 igazolás szerint: ellenáll a por, a szélsőséges páratartalom, a ráömlött folyadékoknak.
Intel Core ™ Solo processzor U1400 amely 1,2GHz en működik
Alacsony fogyasztás:  GD-Itronix Power Saver segédprogram használatával akár 6 órás üzemidő is rendelkezésre áll.
Adat tárolás: alapkiszereltségben 60GB HDD háttértárolóval érkezik, választható 80GB HDD vel, vagy SSD háttértárolóval.
Wireless - WWAN, 802.11a/g/n WLAN, PAN és a beépített GPS
Biztonság: számos biztonságtechnikai szolgáltatást tartalmaz, többek között TPM 1.2 ujjlenyomat-olvasót
Garancia: 3 év garancia
 
Ezen termék kimondottan a kültéri felhasználásra lett tervezve. Ajánljuk a közbiztonsági szervezetek számára, katonai felhasználók számára,  ipari felhasználásra, esetlegesen olyan felhasználásra, ahol extrém kihívások közepette is fontos az informatika jelenléte.
 
Processzor: Intel Core Solo ULV 1.2GHz Intel Core Solo ULV 1.2GHz
Memória: 1GB RAM 1GB RAM
Merevlemez: 60GB or optional 80GB shock mounted HDD 60 GB-os megválasztása vagy opcionális 80 GB-os HDD-Shock Display:
Kijelző: 5.6" WSVGA Sunlight Viewable DynaVue® 5,6 "WSVGA napfényben is jól látható DynaVue ® Communication:
Kommunikáció: Not Included Not Included Wireless
: Wireless: Not Included Not Included Battery:
 Akkumulátor: Lithium-Polymer main battery. Lithium-Polymer fő elem. Up to 6 hours battery life. Akár 6 órás akkumulátor élettartamát.
Operating System: Operációs rendszer: Microsoft Windows XP / Vista capable Microsoft Windows XP / Vista-képes Warranty:
 Garancia: A 3 year warranty 3 év garancia Rugged Rating:
Egyenetlen Értékelés: MIL-STD-810F, IP54 MIL-STD-810F, IP54 -
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.