Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

Roper Mobile Microflex CE3240B
 
A Microflex CE3240B egy kistömegű kézi számítógép, melyben ötvöződik a teljesítmény és a megbízhatóság. A rendszer egy 3.5 "QVGA transzflektív TFT kijelzővel van ellátva, amely napfényben is tökéletes képminőséget biztosít. Mindezt LCD LED háttérvilágításának köszönheti, amely biztosítja a dinamikus mozgások tökéletes megjelenítését is. A kijelző természetesen ütésálló érintőképernyős, melyet kézzel és ceruzával egyaránt használhat.

 
A kis mérete és súlya ellenére, hatalmas potenciál rejlik a termékben. Mindezt leginkább Intel XScale PXA270 RISC processzorának köszönheti, mely 520 MHz es órajellel működik. 128 MB NAND flash memória található a sztenderd kivitelben, amely bőséges erőforrás a felhasználó számára.
 
22 gobos kezelőfelülete nemcsak hogy ergonómikus szempontból is tökéletes, de a leggyakrabban használt alkalmazások indítását is megkönnyíti.
Ha mindez nem lenne elég, a terméket akár hálózatba köthetjük, a rendelkezésre álló memóriát kedvünkre bővíthetjük (2 bővítő hely), és számos mobil kiegészítőt választhatunk.
 
Operációs rendszer: Windows CE  5.0
Méret: 2,05 "(5,2 cm) x 3.1" (7,9 cm) x 7,7 "(19,6 cm)
Súly: 454g akkumulátorral
Garancia: 1 év

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.