Hubel Magyar-Belga Kft

MODULÁRIS RF ÁRNYÉKOLT SZOBÁK és VISSZHANGMENTES KAMRÁK
 
A >>Hubel<< moduláris árnyékolt szobák előgyártott, standardizált elemekből készülnek. Az elemeket M8 csavarokkal szerelik össze, 100 mm-es térközzel, és egy elektromosan vezető bádogbevonatú acél (TCS) hálós tömítés vagy minden egyes csukló között. Ez a moduláris konstrukció lehetővé teszi, hogy a árnyékolt szobák szinte határtalan méretben és konfigurációban készüljenek el. A maximális árnyékolási teljesítmény és korrózióvédelem érdekében az elemek anyaga 2 mm vastag galvanizált acéllemez maximum.

 
A felső és alsó frekvencia teljesítményt meg lehet növelni, ha szükséges. A moduláris árnyékolt szobákat sokféle anyaggal lehet burkolni egy irodaszerű belső elérésére, a mikrohullámú elnyelőkig a félig vagy teljesen visszhangmentes kamrákhoz.
 
Visszhangmentes kamrák
A >>Hubel<< olyan visszhangmentes kamrákat kínál, amelyek megfelelnek a legtöbb EMC szabványnak. Az alábbiakban a visszhangmentes kamrák 3 tipikus méretét mutatjuk be, amelyeket úgy terveztek, hogy költség-hatékony választékot kínáljon azon cégek számára, akik EMM tesztelést hajtanak végre. Ezek a méretek semmiképp sem tekintendők véglegesnek.
 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.