Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció
 
     

 
Óvja meg informatikai eszközeit, és válasszon speciális laptop / tablet pc tárolására alkalmas táskáink közül!
 
Termékeink, a lehető legzordabb körülmények között is ideális tárolási és szállítási körülményeket biztosítanak IT eszközei számára… 
 
 
Extrém körülmények? Speciálisan tárolandó eszközök? Szigorú katonai szabványok?
 
Ez a termékkategória mindezen elvárásoknak eleget tesz, és biztonságos tárolási lehetőséget biztosít. A tárolók igény szerint alakíthatóak…
   
Speciális IT eszközök tárolására alkalmas Rack szerelhető tárolóink, ideális tárolási és működési körülményeket teremt híradástechnikai eszközei számára, továbbá biztos lehet benne, hogy a lehető legzordabb körülmények között is megőrzi az eszközök bevethetőségi képességét.
 
Termékeink az igény szerint konfigurálhatóak, és szinte minden méretben elérhetőek.

   
Földön, Vízen, Levegőben! Szállítmányozási tárolóink biztonságos megoldást jelentenek, minden speciális  tárolást megkívánó eszköz részére, bármilyen szállítási formulát is válasszon!
 
A tartalomtól függetlenül, a tárolók víz és pormentes környezetet biztosít a rakomány számára, és igény szerint akár légkondicionálással is elláthatók.

 
 
 

Amennyiben nem találta meg az Ön számára megfelelő tároló egységet, forduljon cégünk munkatársaihoz bizalommal! Termékeink, a világ szinte minden szabványméretében elérhetőek, továbbá felszereltségüknek, csak az ügyfél igényei szabhatnak határt!

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.