Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció
Folder Security Personal
A Folder Security Personal program könyvtárak és fájlok elrejtését és zárolását teszi lehetővé. Lehet választani aközött, hogy teljesen elrejtjük őket vagy pedig csupán a hozzáférést korlátozzuk úgy, hogy csak olvashatóvá tesszük, miáltal más felhasználók és programok nem tudják őket módosítani és törölni.
  • Fájlok és könyvtárak jelszavas védelme: Korlátlan számú állomány és könyvtár védhető jelszóval. A levédett állományok és könyvtárak csak a jelszó megadásával érhetők el. Ez a program a könyvtárak és állományok biztonságáról vagy úgy gondoskodik, hogy elrejti és zárolja őket, vagy pedig csak olvashatóvá és jelszóvédetté teszi őket. Jelszó megadása nélkül a levédett állományokat és könyvtárakat nem lehet törölni, módosítani, átnevezni, átmozgatni máshova és rosszindulatú személyek és programok nem férhetnek hozzájuk.
  • Állományok és könyvtárak elrejtése: A Folder Security Personal program képes elrejteni könyvtárakat és állományokat úgy személyek, mint bármely program elől, mint például a Windows Explorer, Microsoft Office, DOS parancssori programok, sőt számítógépes vírusok elől is.
  • Külső meghajtók használatának korlátozása: A program képes zárolni hajlékonylemezeket, CD-ROM-okat, cserélhető lemezeket és helyi merevlemezeket, miáltal más személyek nem tudnak az Ön gépén játszani, videót nézni, állományokat másolni rá vagy róla.
  • Cserélhető lemezek átállítása csak olvasható módba: A cserélhető adathordozókat lehet elérhetővé, de csak olvashatóvá tenni. Ily módon az USB memóriákról lehetséges állományokat másolni a számítógépre, de onnét kimásolni fájlokat már nem.
  • Az Internet Explorer eltérítésének megakadályozása: A Folder Security Personal programba be van építve egy Internet Explorer védelem. Az Internet Explorer számos lehetőségének rosszindulatú módosítását képes meggátolni illetve visszaállítani a helyes beállításokat, mint például Kezdőlap, Az alapértelmezett lap webcíme (URL), Ablak fejléce, Kereső segéd, Keresés testreszabása, Helyzetérzékeny menü és így tovább.
  • Más Windows erőforrások elérésének korlátozása: A Folder Security Personal program képes engedélyezni/letiltani a regisztrációs adatbázis karbantartó programjának (regedit) használatát valamint meghajtók megosztását, továbbá a NetHood révén történő állománymegosztást.
  • Könnyűszerrel megvédhetők az Asztal, a Dokumentumok és más speciális könyvtárak: A legtöbb közös könyvtárat, mint amilyen az Asztal, a Dokumentumok, a Kedvencek, stb könnyen és gyorsan (kevesebb, mint három egérkattintással) le lehet védeni.
 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.