Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció


 Disk Password Protection
A Disk Password Protection program sokrétűen védi az Ön számítógépét, lemezeit, partícióit és a rajtuk tárolt bizalmas információkat az illetéktelen hozzáféréstől. Védje lemezeit és partícióit jelszóval, rejtse el és védje meg adatait másoktól, korlátozza az állományok megtekintését és a programok futtatását! Számítógépén az operációs rendszerek indítását korlátozza jelszóval... Ez egy hardverközeli védelem. Közvetlenül kezeli a lemezeket és független operációs rendszerektől, programoktól és más hardverektől.

A jelszavak titkosítva kerülnek tárolásra a lemez védett területein. Ennek következtében a védelem minden fajta számítógépen működőképes és bármely számítógépről vezérelhető.
A Disk Password Protection program lehetővé teszi az Ön igényeinek legmegfelelőbb védelemtípus kiválasztását. Mivel felhasználói felülete újszerű és egyszerű, valamint az egyes lépéseken Varázsló segíti át a felhasználót, ezért a számítógépét bármilyen szinten álló felhasználó meg tudja védeni a program segítségével.



Főbb funkciói:

  • Rendszertöltés védelme
  • Védett lemezről a rendszertöltés csak érvényes jelszó megadása után indul el.
  • Partícióvédelem
  • A lemezen lévő védett partíciók nem láthatók és nem lehet rájuk írni illetve róluk olvasni.
  • Hardverközeli védelem Védett lemezre vonatkozó írási/olvasási műveletek a hardver szintjén vannak blokkolva.
  • Jelszavas programindítás Ennek segítségével meg lehet határozni, hogy a számítógép felhasználói közül ki milyen programokat indíthat el.
  • Parancs-sor támogatása Ennek révén automatizálható és elrejthető a lemez/partícióvédelem be- illetve kikapcsolásának folyamata. A programnak megadható egy emlékeztető szöveg, amely segíthet egy elfelejtett jelszóra való visszaemlékezésben. A jelszót más módon nem lehet visszaszerezni, márpedig jelszó nélkül nem kapcsolható ki a védelem.
  • SDK szoftverfejlesztők számára Az SDK (Software Development Kit = szoftverfejlesztési készlet) lehetőséget nyújt szoftverfejlesztők számára a Disk Password Protection program funkcióinak használatára olyan alkalmazásokban, ahol a tárolt adatokat védeni kell.
 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.