Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció


 

Defense Wall
A DefenseWall használata esetén biztos lehet abban, hogy a behatolók nem tudják ellopni azokat a jelszavakat, amelyeket Ön a programok kérésére és web helyek felkeresésekor megad.Ha a DefenseWall programot más termékeinkkel együtt használja, akkor az Ön adatai tökéletes biztonságban lesznek. Használja a DefenseWall ("Védőfal") programot, hogy meg tudja védeni a számítógépét a billentyűzet figyelőktől, vírusoktól és más kártékony szoftverektől. Használata esetén biztos lehet abban, hogy a behatolók nem tudják ellopni azokat a jelszavakat, amelyeket Ön a programok kérésére és webhelyek felkeresésekor megad.

  • Ha a DefenseWall programot más termékeinkkel együtt használja, akkor az Ön adatai tökéletes biztonságban lesznek.
  • A DefenseWall HIPS (Host Intrusion Prevention System =Számítógépre való behatolást megelőző rendszer) a legegyszerűbb és legkönnyebb módja annak, hogy számítógépét megvédje a rosszindulatú szoftverektől (kémprogramok, kéretlen reklámok, billentyűzetfigyelők, rootkitek és a többi), amikor az Interneten szörfözik!
  • A DefenseWall HIPS már a következő generációs proaktív védelmi technológiákat használja, mint a homokozó és a virtualizálás, s ily módon biztosít maximális védelmet a kártékony szoftverek ellen, és ehhez nem igényel semmilyen különös ismeretet és nem szükséges minduntalan vírus-szignatúra frissítéseket letölteni az Internetről.
  • Nincs se szignatúra-letöltés, se előbukkanó ablakok, se téves riasztások! Ellenben van egy megbízható és transzparens védelem, amelykönnyen használható és robusztus!

A DefenseWall HIPS az alkalmazásokat két csoportba sorolja: megbízhatók és megbízhatatlanok.
A megbízhatatlan alkalmazásokat korlátozott jogokkal indítja el, azaz nem módosíthatnak kritikus rendszerparamétereket és csak a különszámukra létrehozott virtuális zónában futhatnak, ily módon el vannak szigetelve a megbízható alkalmazásoktól. Ha egy rosszindulatú szoftver bejut a számítógépre valamelyik megbízhatatlan alkalmazás révén, mint például egy böngésző program vagy hasonló, akkor sem tud kárt okozni a rendszerben és egyetlen kattintással bezárható! A DefenseWall HIPS jóvoltából az Interneten való szörfözés egyszerű, biztonságos és könnyű! Próbálja ki még ma és Ön is meg fog róla győződni!

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.