Hubel Magyar-Belga Kft

A Sargent & Greenleaf nem készít holmi közönséges lakatot. Ezen eszközöket nem fogja csak úgy a kerítésre akasztani, hisz szakosított zárakról van szó, magas biztonsági fokozatú eszközök elzárására alkalmatosak, ellenáll a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak, és nagyon nagy energiabefektetés szükséges ahhoz, hogy erőszakkal eltávolítsuk ezen eszközöket. A S&G készíti a világ legtöbb biztonsági lakatját, kiszolgálja az Egyesült Államok kormányát, kik a bunkerek lőszerraktáraiban, és a bizalmas információk elzárására használják.


Szabadtéri - Lakat
 
Ezeket a lakatok úgy tervezték, hogy hosszú ideig is ellen tudjon állni az időjárás viszontagságainak, és szükség esetén bármikor nyissa a megfelelő kulcs. A különleges test és cilinder kialakításnak köszönhetően a legmostohább időjárásnak és legbarátságtalanabb környezetnek is ellen tudjon állni. Ez a lakat tökéletes kültéri használatra bármilyen éghajlaton.
 
A zárszerkezet öntisztító mechanizmusa, a szokásos használat közben eltávolítja a felgyülemlet koszt és eltávolítja azt a zárból. A lakat a zártestre lett felépítve a nagyobb biztonság érdekben. A nikelezett bevonat biztosítja a rozsdamentességet a külső és belső felületeken egyaránt. A rozsdamentes acél kengyel kettős golyós zárral záródnak, hogy maximális védelmet biztosítson vágás, fűrészelés, feszítés és húzás ellen. Nyitott állapotban nem lehet a kulcsot eltávolítani. Rengeteg méretben készül, hogy a legtöbb igényt ki tudja elégíteni.

 

8077 - Lakat
 
A 8077 sorozatot állami szervezetek használják nagy mennyiségben, álltalában irattárolók biztosítására. Úgy lett tervezev, hogy a titokban végrehajtott nyitási kísérleteknek is ellenálljon valamint jelezze azokat. Új számkombinációt tudunk beállítani a mellékelt kulccsal.
 
A szigorú amerikai szabályozások figyelembevételével lett megtervezve: 30 perces védelem finom nyitás ellen ; 30 perces védelem röntgenes nyitás ellen ; Ez a számkombinációs lakat úgy lett tervezve, hogy látszódjon rajta bármilyen erőszakos nyitási kísérlet. 125.000 lehetséges kombináció áll rendelkezésünkre ; A számkombináció utólagosan törölhető a mellékelt kulccsal. Egyedi azonosító a lakat 3 különböző pontján biztosítja, hogy a fontosabb részegységeket nem cserélték-e ki támadási kísérlet után. Edzett acél kengyel. Különösen hatékony irat megörzők biztosítására

 

833 - Lakat
 
A 833-as modell megtestesíti a legelőrehaladottabb biztonsági jellemzőket, ami bármely lakaton megtalálható. Ez a formaterv a 826-os utódaként lett tervezve, hogy még magasabb biztonságot tudjon nyújtani. Különleges anyagokból álló burkolata és kengyele védelmet nyújt a vágási és fűrészelési kísérletek ellen. Ez a tökéletes lakat
 
Ideális bármilyen olyan helyre, ahol az erőszakos behatolások ellen a maximális védelemre van szükség. A burkolt kengyel nagyon megnehezíti a feszítéses támadásokat. Az öntött rozsdamentes acél testet különleges acélötvözett fedi be. A különleges, edzett kengyel egzotikus acélötvözetből készül, hogy jobban elenálljon a vágási és fűrészelési kísérleteknek. Kettős rozsdamentes acél golyós zár. Finomnyitás elleni védelemmel ellátott "Medeco" zárral készül. A zár tartozéka egy 27,3 cm hosszú lánc és szerelő lap.

 

826 - Lakat
 
Ez a lakat közepes biztonságúnak van besorolva, de ellenállób a legtöbb vetélytársánál. Eredetileg a kemény katonai kívánalmakat figyelembe véve lett megtervezve, magas szintű tervezésnek és anyagoknak köszönhetően, ideális értékes vagyontárgyak biztosítására.
 
A kemény katonai kívánalmakat figyelembe véve lett megtervezve. Jelenleg, közepes biztonságot kívánó felhasználásokra alkalmazzák a katonai és állami szervezetek. Öntött rozsdamentes acél test. A kengyel több mint 12 tonna húzóerőnek is ellen tud állni. A Medeco cilinderek és kulcsok biztosítják a magas fokú finomnyitás elleni védelmet, amit más hagyományos technológia nem tud nyújtani. A zár tartozéka egy 27,3 cm hosszú lánc és szerelő lap. A 826A model acélmentes kengyellel rendelkezik. A 826D modell "nitronic" acél kengyellel kerül leszállísára a vágás és fürészelés elleni maximális védelem érdekében. Model 826D is equipped with a nitronic steel shackle for maximum resistance to cutting and sawing .

Opcionális kiegészítők: Tizes egységekben egyforma kulcsokkal is szállítható.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.