Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció



Roper Mobile Microflex CE5000B
 
Teljesítmény. Funkcionalitás. Megbízhatóság. Ez a három legfőbb ismérve a CE5000B-nek. Kategóriájában nagyteljesítménynek számító Intel XScale PXA270 RISC  520MHz –s processzora minden mobil alkalmazás kiszolgálására elegendő, akárcsak 3,5” QVGA színes kijelzője.
A készülék egy 52 gombos billentyűzettel van ellátva, melyben a funkcióbillentyűk is helyet kapnak, (ESC, CTRL, ALT, TAB) így nemcsak az operációs rendszer kezelése egyszerűsödik le, de a mobilalkalmazások munkavégzéshez való viszonya is gyökeresen megváltozik. Gyorsul az adatbevitel, könnyebb az applikációk közötti váltás …stb.

A termék IP-67 minősítéssel rendelkezik, amely garantálja a zord körülmények közötti tökéletes működést, akár extra nedvesség között is. Természetesen az irodai alkalmazáshoz is igazodik a konfiguráció, így lehetőségünk van IrDA, USB, RS232, Ethernet portok használatára is. I/O:  USB ; 802.11 b + g  ; Bluetooth Operációs rendszer: Windows CE  5.0 ; Garancia: 1 év Súly: 880g


 

Roper Mobile Microflex 2240X Pocket PC
 
A Microflex 2240X az egyik legjobb ár/teljesítmény arányú rugged Pocket PC. Nemcsak hogy a legzordabb körülmények közt is biztonságosan üzemel, de erőteljes konfigurációja, lehetővé teszi a mobil alkalmazások gyors és precíz futtatását.

Windows Mobile 6.0 operációs rendszerre a legkedveltebb mobil működtető rendszerek egyike, melyet alacsony gépigény, és megbízható működés jellemez. A hatékony munkavégzés érdekében a készülékben alapkiszerelésben egy Intel XScale PXA225 processzor található, amely 200 vagy 400 MHz es változatban választható. A háttértárat akár a processzort, szintén megválaszthatja, így az alap 64MB SDRAM helyett, akár  128 vagy 256MB os változatot egyaránt megrendelheti.


Bővebben...
 

Roper Mobile Microflex CE3240B
 
A Microflex CE3240B egy kistömegű kézi számítógép, melyben ötvöződik a teljesítmény és a megbízhatóság. A rendszer egy 3.5 "QVGA transzflektív TFT kijelzővel van ellátva, amely napfényben is tökéletes képminőséget biztosít. Mindezt LCD LED háttérvilágításának köszönheti, amely biztosítja a dinamikus mozgások tökéletes megjelenítését is. A kijelző természetesen ütésálló érintőképernyős, melyet kézzel és ceruzával egyaránt használhat.

Bővebben...
 

Motorola MC70 Rugged Handheld Mobile Computer
 
Összefoglaló:A Motorola MC70: tegyen szert Ön is legújabb rugged termékünkre, mely a mobilitás elengedhetetlen kellékévé válik kezében. A készülék egyesíti a mobiltelefon, PDA, szkener, fényképezőgép és számítógép minden tudását, így válik komplett személyi asszisztensé. Tervezésének köszönhetően, ellenáll a mindennapi használat folyamán előforduló környezeti behatásoknak, legyen szó, akár a legszélsőségesebb körülményekről is. A Motorola MC70 rugged készülék kompakt formatervezésének köszönhetően, kényelmes kézi használatot biztosít. Mindezen tudáson felül rendelkezik WAN / LAN /PAN hálózati képességekkel, így könnyedén csatlakozhat más számítógépes hálózatokhoz bárhol és bármikor. A termék kiváló audio egységgel van felszerelve, így akár a hanganyagok begyűjtése sem jelent gondot, az elérhető legjobb minőségben.

Bővebben...
 
Motorola MC35 Kézi Mobil Számítógép
 
A Motorola MC35 a piacon kapható egyik legolcsóbb rugged mobil számítógépek egyike. Kis mérete, divatos formatervezése, és rugged mivoltának köszönhetően, kezelése-használata szinte semmiben nem tér el a hagyományos mobil készülékektől. Bátran tarthatjuk akár a zsebünkben is eme komplett irodai felszerelés arzenált ötvöző eszközt. A termék tudását tekintve az egyik legnagyobb ár/érték arányt kapjuk, hisz egy készülékben megtaláljuk a notebookok tudását, a mobiltelefonok kommonikációs képességét, és a számítógépes beviteli eszközök egész arzenálját (scaner, kamera, billentyűzet, touch pad).
Bővebben...
 

Motorola MC3000 Rugged Kézi Mobil Számítógép
 
A Motorola MC3000 egy igen könnyű, de teljesítményében erőteljes RUGGED kézi számítógép, amely valós idejű számítógépes alkalmazások futtatására lett kifejlesztve. A készülék kimondottan raktári/ és adatfeldolgozó alkalmazások számára lett kifejlesztve. Ergonomikus formatervezése, és kiváló üzemideje, hosszabb igénybevétel esetén is helyt áll, így növelve a termelékenységet. A „well-balanced” tégla forma, a Motorola MC3000 –ra jellemző, ami nem esztétikai szempontokat szolgál, mintsem a munka megkönnyítését. (Ezen kialakítással érhető el leginkább a scanelés legpraktikusabb mivolta)
Bővebben...
 

Motorola MC75 Rugged Worldwide Enterprise digitális aszisztens 
 
Nem számít milyen munka, a Motorola MC75 Rugged Worldwide Enterprise Digitális Asszisztens elvégzi az irodai munka javát. A páratlan üzleti képességekkel bíró készülék lehetőséget biztosít 3.5G HSDPA és 3G CDMA-EVDO (Rev A) adatátviteli lehetőségekre, amely nagyteljesítményű adatátvitelt tesz lehetővé világszerte. A termék használatával, nemcsak a legegyszerűbb munkavégzési módot, a hihetetlen internetezési levelezési sebességet élvezheti majd, hisz mindezt egész nap képes maximálisan biztosítani.


Bővebben...
 

Motorola MC909X-K Rugged Kézi mobil számítógép 
 
Konvergált hang-és adatátviteli
WWAN: Integrált négysávos EDGE / GPRS / GSM vagy iDEN Rádió
Integrált 802.11a/b/g WLAN  (akár rádióbeszélgetésre is)
WPAN: Bluetooth v1.2
Intel XScale PXA270 624 MHz processzor
Windows Mobile 5.0 Premium (nem WAN) vagy Phone Edition (WAN esetén)
1D és 2D kódleolvasó; Intuitív lézeres célzó rendszer

Bővebben...
 

PS535F Fully Rugged PDA
 
A GETAC PS535F egy teljes mértékben ruggedizált PDA készülék, melyben ötvöződik a teljesítmény és a hatékonyság igénye. A készülék precíziós GPS vevővel rendelkezik, amely szavatolja a pontosságot. A tájékozódást elősegítendő eszközök, így az E-iránytű, és a magasságmérő is helyet kapott a szerkezetben, valamint egy autofókuszos kamera is beültetésre került.

Bővebben...
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.