Hubel Magyar-Belga Kft

ORION 2.4
NEM LINEÁRIS DETEKTOR
 

Az Orion 2.4 Nem Lineáris Érzékelő kisebb, könnyebb és nagyobb teljesítményű elődjeinél. Segítségével képesek vagyunk felderíteni a rejtett elektronikai eszközöket, függetlenül attól, hogy a keresett eszköz be vagy épp ki van kapcsolva. A termék alkalmazása igen sokrétű, és minden olyan területre ajánljuk, ahol szükség van egy esetlegesen elrejtett elektronikai eszköz felderítésére. (így például reptereken, büntetés végrehajtási szerveknél, elhárító szerveknél, kormányhivatalokban)

Az eszköz teleszkóppal van ellátva, így összecsukott helyzetben kis helyet igényel, azonban a teleszkóp nyitásával a nehezen hozzáférhető helyekre is elérünk, mint például a mennyezeti szellőzőkhöz. A vizuális felderítést integrált LED világítás segíti. Az eszközön elhelyezett kijelzőn, azonnal megjelenő eredmény segíti a gyors munkavégzést, melyhez hang alapú riasztás is társítható.

 

 
 
 


NEM LINEÁRIS 
DETEKTOR

NLJ 4000
/kifutó termék/


 

Az ellenőrzést végzők igen fontos feladata, és annak nélkülözhetetlen eszköze a nem a rádiófrekvenciás kisugárzás elvén alapuló, illetve passzív lehallgató eszközök felderítése. Ezen a területen a legújabb eszköznek számít a REI által fejlesztett ORION nem-lineáris átmenet detektor, amely a félvezető átmeneteket érzékeli. A világ több országából származó számos NLJD-t (Non Linear Junction Detector - Nem-lineáris Átmenet Detektor) vizsgálva megállapítható, hogy sok egység nem megfelelően különbözteti meg a második és a harmadik harmonikust (rossz az RF szelektivitásuk). Ez azt jelenti, hogy egy tiszta félvezető átmenet akár úgy tűnhet, mint aminek erős a harmadik harmonikusa és egy tisztán téves átmenet úgy tűnhet, mint aminek elég erős a második harmonikusa.

 


OMNI SPECTRAL
CORRELATOR

OSC 5000


 

A professzionális átvizsgáló csoportnak a legjobb és könnyen szállítható felszereléssel kell rendelkeznie a feladatai teljesítéséhez. A vállalkozásoknak képesnek kell lenniük a saját, lehallgatás elleni berendezés, belátásuk szerinti használatára. Ezeknek a felszereléseknek komplett csomagoknak kell lenniük, amelyek könnyen használhatóak, hatékonyak, képesek biztosítani a napi 24 órás megfigyelést és ne legyen szükség hosszadalmas kiképzésre. Az OSCOR-5000 (Teljes Spektrum Korrelátor), ma a piacon a technikailag legfejlettebb lehallgatás elleni detektáló rendszer. Az OSCOR-t minden főbb típusú audio és videó sugárzó - beleértve az RF és infravörös hordozókat is - detektálására tervezték.
 

 

DPA 7000
TALAN
Analyzer



 

Az új DPA-7000 TALAN , telefon és vonal analizátor készülék egy merőben kompakt megoldás a detektorok családjában. A készülék számos diagnosztikai megoldást nyújt, amelyet nemcsak felderítő tevékenységre, de akár hibafeltárásra is használhat a felhasználó. Hogy ez hogy lehetséges? Integrált szoftvercsomagja számos tesztelési opciót tartalmaz, amely teszteli, majd elemzi a mért adatokat. A felhasználót segítendő mérési eredmények alapján figyelmeztet az esetleges anomáliák jelenlétére, ami meghibásodásból, lehallgatásból, vagy a vonalon tartózkodó állomásokból fakadhat.

 

OSCOR BLUE
Spectrum
Analyzer



 

Az új OSCOR Blue TSCM Spektrum Analizátor 1 másodperc alatt képes a 24GHz tartomány végigpásztázására (12.2kHz lépésközzel), mindezt további külső egységek, külső antenna, és további kábelek nélkül. Mindezt az egyedülálló REI technológiának köszönhetően, amely integrált csomagként mindent egybefoglaló készüléket alkotott. A készülék csupán 3.6kg és egy nagy felbontású érintőképernyővel rendelkezik, amely a mobil munkavégzést nagyban megkönnyíti.
 
 

 

ELLENÖRZÉS - TECHNIKAI ELLENÖRZÉS
A BIZTONSÁG ALAPELVEI ÉS MINIMÁLIS SZABVÁNYAI... NATO C-M 55(15)


Azokat az irodákat és területeket, ahol NATO TITKOS, vagy annál magasabb minősítésű minősített információkról beszélnek védelmezni kell a passzív és aktív lehallgatási próbálkozásoktól, amikor annak veszélye azt szükségessé teszi. A lehallgatás veszélyének fennállása eldöntésében a megfelelő Biztonsági Hatóság koordinál és dönt, szükségszerűen meghallgatva a technikai szakértőket.

A feladatot OSCOR OSC-5000 Spectral Correlátorral 10kHz-3000MHz tartományban végezzük, mely tartományban benne foglaltatik az erősáramú 220 VAC, a telefonhálózat, kaputelefon hálózat, computer hálózat és a helyiség(ek)ben lévő technikai eszközök és bútorzat ellenőrzése. rádiófrekvenciás ellenőrzésen kívül a teljes falfelületet átvizsgáljuk ORION NJL 4000 Nem-Lineáris detectorral az esetleges passzív eszközök felderítésére. Különleges fényforrásokkal átvizsgáljuk a falfelület "érzékenyebb" részeit az utólagos megbontások felderítésére.

 

A FELADATOT CSAK A MEGRENDELŐ VAGY JOGI KÉPVISELŐJE JELENLÉTÉBEN VÉGEZZÜK EL.

 

A MUNKÁBAN RÉSZTVEVŐ MUNKATÁRSAINK FELSŐFOKÚ ÁLLAMI ISKOLAI VÉGZETTSÉGGEL ÉS NAGY HAZAI ÉS NEMZETKÖZI GYAKORLATI TAPASZTALATTAL RENDELKEZNEK A FENT AJÁNLOTT MUNKÁBAN, ISMERIK AZ INFORMÁCIÓ SZERZÉS SZINTE VALAMENNYI ESZKÖZEIT ÉS MÓDSZEREIT. VALAMENNYIEN BEJEGYZETT BIZTONSÁGI SZAKÉRTŐK

A feladat végrehajtásáról minden esetben feljegyzést készítünk és azt a megrendelőnek kézbesítjük. A feljegyzésben rögzítjük a munka tapasztalatait és azt, hogy a megrendelőnek a biztonság erősítése érdekében milyen intézkedéseket látunk célszerűnek foganatosítani.
A munkát a megrendelő kéréséhez igazodva végezzük el úgy, hogy pl. az a hivatali munkát ne zavarja, természetesen ebbe értendő a munkaszüneti napokon történő munkavégzés is, melyért külön költséget nem számolunk fel.

 
 
 


V I D E O S C O P E
S Y S T E M

EOD VII
Explorer


Az EOD VII Videoscope rendszer segítségével felfedezhetjük a legkisebb változásokat is, a egelrejtettebb helyeken is. 

Flexibilitásának és mobilitásának köszönhetően nagy hatékonysággal alkalmazható akár a repülőgépek motorjának átvizsgálása eseténél is. Akár hét méter hosszú vezetéke segítségével nagy hatókörben vagyunk képesek átvizsgálni a terepet, amihez még a 10.4”TFT/LCD színes kijelző és a kamerafejbe épített 50 wattos fényforrás is hozzájön, ami biztosítja a megfelelő minőségű képi látványt. Lehetőségünk van további kijelzők csatlakoztatására, a kamerafej cserélésére, vagy a vezeték hosszabb kivitelű csatlakoztatására. Alapkiszereltségben 3 méteres a kábel.
 

TELJESEN MOBIL VIDEÓ MUNKAÁLLOMÁS - Beépített 50W fém halogén megvilágítással, 10.4” fémdobozba burkolt TFT napfényben is jól látható monitor. SD memória kártyára rögzítés. Egyenletes jó minőségű kép. 12 VDC vagy 100-250 V.
 

Turbina átvizsgálása: a fejet beszúrhatjuk a legkisebb lyukakba is, így a turbinák nyílásaiba, betekintve az égéstérbe, és megtekintve annak állapotát. Mindezt nagyfelbontásban látjuk, így észrevehetjük a legkisebb anomáliát is.
 
Ipari vizsgálat: ellenőrizni tudunk minden üreges részt, így feltárhatóak az esetleges használatból adódó repedések, elváltozások, megelőzve egy esetleges katasztrófát, vagy meghibásodást.
 
EOD/IEDD felhasználásra: a modern kori terrorista elhárítás hatékony fegyvere ez, így a bombák feltérképezéséhez, és egyéb helyzetekben nélkülözhetetlen szerkezet

 

HRFD UDR2
Működése során nem okoz interferenciát okozna a 2 irányú rádiók, vezeték nélküli telefonok, vezeték nélküli kamerák, vagy lehallgató készülékeknél. A detektorban alkalmazott különleges megoldások miatt a detektort olyan helyiségekben is használhatjuk, ahol WLAN, WIFI vagy DECT hálózatot használó készülékek üzemelnek. Detektáló frekvencia: 50 MHz ~ 6.0 GHz



HRFD UP2
Ez az eszköz a következő eszközöket tudja felderíteni a vezeték nélküli rejtett kamerák, zsinórnélküli telefonok, zsinórnélküli lehallgató készülékek, 50MHz és 6.0GHz tartományban üzemelő mobiltelefonok. Detektáló frekvencia: 50 MHz ~ 6.0 GHz



HRFD SRV
Ez az eszköz a következő eszközöket tudja felderíteni: vezeték nélküli CCTV kamerák, vezeték nélküli telefonok, vezeték nélküli lehallgató készülékek, mobiltelefonok. Váltakozó sípolással fogja jelezni, hogy idegen eszközt érzékelt, valamint 3 LED is segíti a felderített jel erősségének a meghatározásában (gyenge, közepes, erős). Detektáló frekvencia: 50 MHz ~ 6.0 GHz


 

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.