Hubel Magyar-Belga Kft

Az 1800-as évek vége felé, lovaskocsik szelték át az amerikai vadont, hosszú utakon szállítva az utasokat. A fogadóknál hagyomány volt, hogy a fogadós saját széfében, elkülönített zárható rekeszeket kínáltak a vendégeknek. A vendégeknél maradt a kulcs a fogadós pedig a széf számkombinációjával rendelkezett, ezzel kettős szintű védelmet tudtak nyújtani a vendégeknek. Ebből a korai szokásból fejlődött ki a mai napig is használatos értékemegörző rendszer, amit ma is használnak bankokban, szállodákban és más intézményekben. Ezen iparág részére a Sargent & Greenleaf a kezdetektől fogva szállított zárakat, hogy az értékeket jobban őrizhessék. A cég értékmegörző zárai a szabványt jelentik az iparágban.

 


4500 - Sorozat
 
A 4500 sorozat zárai, szimetrikus kialakításúak ezért jobbos és balos ajtókra felszerelhetőek. Mindegyik zár UL minősítéssel rendelkezik. A duplán állítható verziókat megbontás nélkül állíthatjuk át.  Bronz alkatrészek a hosszabb élettartam és megbízható működés érdekében, a bérlői és a felügyelői résznél is. Különböző hosszúságú zárnyelvvel lehet rendelni, hogy különböző vastagságú ajtókhoz is megfeleljen.
 
Bronz vagy nikkel borítású fedők és dugók. A duplán állítható verziók könnyen állíthatók át új kulcs kombinációkra. A külön állítható verziók, még több biztonságot nyújtanak azzal, hogy egy bizonyos felügyeleti kulcshoz lehet őket hozzárendelni. Jobbos és balos ajtókra is felszerelhető a szimetrikus kialakításnak köszönhetően. Lehetőség van a gyári párosításra (a vevő által szállított felügyeleti kulcshoz igazítják a zárakat, legyen az bármilyen gyártmány).

 

4200/4400 - Sorozat
 
Ennek a zárnak a korai változatai már az 1920-as évek óta szereplnek a Sargent & Greenleaf kínálatában. Ezek az UL minősítésű kettős zárnyelvvel rendelkező kulcsos zárak, külön kulcs hellyel rendelkeznek a bérlő valamint a felügyeleti kulcsoknak. Bronz és nikkel kivitelben kaphatóak.
 
Ezek a zárak külön jobbos balos kivitelben készülnek. Szabványos értékmegörző méretekhez igazodnak. Lehetőség van a gyári párosításra (a vevő által szállított felügyeleti kulcshoz igazítják a zárakat). Bronz alkatrészek a hosszabb élettartam és megbízható működés érdekében. Különleges kialakítás a finomnyítások megakadályozása érdekében.

 

4100 - Sorozat
 
A 4100 sorozat egy egy kulcsos érték megőrző zár, ami szigorúan véve nem egy érték megőrző zár, de az érték megörző zárak biztonságos tulajdonságaival van felruházva. A zár szétszerelése nélkül lehet új kulcsok beállítani, és számos nyelv mérettel készül, hogy különböző vastagságú ajtókhoz is megfeleljen.
 
Ez a zár valójában a bérlő oldali része a 4500 érték megőrző zárnak. Ideális kisebb tárolók és belső széf rekeszek biztosítására. Bronz alkatrészek a hosszabb élettartam és megbízható működés érdekében. Különleges kialakítás a finomnyítások megakadályozása érdekében. A 7 lamellával több mint 1 millió lehetséges kulcs konfigurációt lehet beállítani. Különböző hosszúságú zárnyelvvel lehet rendelni, hogy különböző vastagságú ajtókhoz is megfeleljen. Jobbos és balos ajtókra is felszerelhető a szimetrikus kialakításnak köszönhetően.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.