Hubel Magyar-Belga Kft


James Sargent készített elsőként időzárás széfzárat. Ez még 1874-ben történt és a Sargent & Greenleaf azóta is nagyon komolyan gondolja az időzárakat. Ezek az eszközök bizonyítottan távoltartják a fegyveres rablókat ez Jessie James -a híres bandita- óta köztudott. A Sargent & Greenleaf mechanikus és elektronikus időzárakat is kínál és majdnem mindegyik elektronikus széfzára is fel van ruházva ezzel a képeséggel. Kis széfektől kezdve egészen az óriási trezorokig a Sargent & Greenleaf rendelkezik az Önnek megfelelő időzárral.



6200 - Időzítő egység
 
Ezen sorozat időzítő egységei UL minősítésű és nem minősített változata is rendelhető. Az időzítők automatikusan indulnak amint a számkombinációt tárcsáztuk. A 6730 illetve 6731-es sorozat hátára illeszthetőek.
 
Az időzárakat a fegyveres rablások megakadályozására tervezték. Az időzár közvetlenül az UL minősítésű számkombinációs széfzárra rögzíthető. A számkombináció tárcsázása után, automatikusan beállításra kerül az időzítés. Az időzítés 15 és 30 között állítható, 1 perces léptékkel a nem minősített változatoknál. Az időzítés 4 és 30 között állítható, 1 perces léptékkel az UL minősített változatoknál. Ha 3 percen belül nem nyitják ki a zárat, automatikusan újra indítja az időzítő egységet.

 

6270/6370 - Időzár
 
Ez a sorozat rendkívül ellenálló UL minősítésű szerkezetekből épül fel. Három különböző változatban rendelhetőek meg: standard, újraindítható valamint lecsapós óraművel. A három óraműves szerkezet kettős redundanciát biztosít az óraművek számára. Ez a sorozat kifejezetten a páncéltermekre lett tervezve.
 
Robosztus szerkezet a hosszú élettartam és megbízhatóság miatt. Manuális lezáró gomb, megakadályozza a véletlenszerű kizárásokat. A belső biztonsági kioldó azonnal kioldja az időzárat. A tiszta, nagyított ablakon át egyszerűen leolvashatóak a számlapok. Három változatban kapható: standard, újraindítható valamint lecsapós óraművel ( midegyik 144 óra maximális időzítéssel) Az összes szerkezet preciziós svájci gyártású. Két óraműves (egyszeres redundaancia) vagy 3 óraművel is rendelhető (kétszeres redundancia). A mellékelt táblázat megkönnyíti az állítást. Az első időzárat feltaláló cég gyártmánya. A dekoratív külsőnek köszönhetően könnyen telepíthető igényesen és szakszerűen az időzár.

 

6280 - Időzár
 
Ez egy UL minősítéssel rendelkező, két óraműves, mechanikus időzár egyedülálló széfekhez. Három különféle változatban rendelhető és egyedülálló nagybiztonságú széfekhez lett tervezve.
 
Kompakt, robosztus külső, megbízható működéshez és kisebb egyedülálló széfekben való könnyű elhelyezhetőséghez. Manuális lezáró gomb, megakadályozza a véletlenszerű kizárásokat. A belső biztonsági kioldó azonnal kioldja az időzárat. A tiszta, nagyított ablakon át egyszerűen leolvashatóak a számlapok. Három változatban kapható: standard, újraindítható valamint lecsapós óraművel. Az összes szerkezet preciziós svájci gyártású. A mellékelt táblázat megkönnyíti az állítást. Az első időzárat feltaláló cég gyártmánya.

 

A TimeCommander II a legtöbb elektronikus Sargent & Greenleaf széfzárhoz hozzáilleszthető, hogy igazi időzár tulajdonsággal ruházzuk fel őket. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen rögzíthető és elfér ott is ahol más hagyományos időzár nem férne el. Az elektronikus kialakításnak köszönhetően, kifinomult állítási lehetőségeket és automatikus működést biztosít.
 
A következő Sargent & Greenleaf elektronikus széfzárakkal használható 6120, 6123, 6124, 6125, 6126, 6127, 6128, és 6129 Comptronic zárak. Teljes 7 napos, ismétlődő időzár beállítások, naponta több nyitási és zárási lehetőséggel valamint szabadságos beállításokkal. Automatikus vagy manuális téli-nyári időszámításra átállás. Az összes programozás a Time Commander II-ről elvégezhető, nincs szükség külön szoftverre vagy speciális eszközökre.

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.