Hubel Magyar-Belga Kft


A Sargent & Greenleafnek természetes, hogy megkapó kilincseket is készít a széfgyártók számára. A Sargent & Greenleaf tárcsák és alátétek számos kivitelben készülnek, nikkelt és bronzot is beleértve, nagyon fontos, hogy a kilincsek beleilleszkedjenek ebbe a képbe. A Sargent & Greenleaf kilincsek tervezésénél a következő dolgokat tartották szem előtt: funkcionalitás, a megnyerő kinézet és az egyszerű vonalak.



2636/2638 - Sorozat
 
Selyemfényű króm és bronz színben kaphatóak ezek a kétrészes kilincsek. A kerek, négyszög és hatszög kivitelben készült alapokkal bármilyen variációban kombinálhatóak a megfelelő összhatás elérésének érdekében.
 
Ellenálló, öntött kétrészes kilincsek különféle atraktív kivitelben: selyemfényű króm és bronz. A különleges kivitelezési eljársának köszönhetően ellenáll a rozsdának és nem mattul meg. A 2636-os sorozat 1/2"-os tengely furattal rendelkezik. A 2638-as sorozat 1/4"-es tengely furattal rendelkezik.

 

2629 - Sorozat
 
Ebben a sorozatban a kilincsek a legújabb Sargent & Greenleaf irányvonalat képviselik. Modern és letisztult vonalak jellemzik őket, valamint az ellenálló és tartós kivitelezés. Fekete, króm és bronz kivitelben kaphatóak. Ellenálló, öntött kilincsek különféle atraktív kivitelben: króm, bronz és fekete. A különleges kivitelezési eljársának köszönhetően ellenáll a rozsdának és nem mattul meg. A tengelyekkel a gyárban előre összeszerelhetik.

 

2628 - Sorozat
 
A 2628 egy egyszerű, egy darabos kilincs polírozott króm kivitelben. Jellemzően olyan széfeken található meg, ahol fontos a letisztult vonalak és a tartós kialakítás a szempont. Ellenálló egydarabos, öntött kilincs satin króm kivitelben. A különleges kivitelezési eljárásnak köszönhetően ellenáll a rozsdának

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.