Hubel Magyar-Belga Kft

A pánikzárak alapvető feladat, hogy egy mozdulattal biztosítson menekülést bármilyen biztosított helyiségből. Leegyszerűsítve ez annyit jelent, hogy bárkinek csak minimális ellenállást biztosító tárgyat kell lenyomnia ahhoz, hogy egy szobából vagy folyosóról kijusson. A kihívás az, hogy olyan eszközt építsünk ami a külső illetéktelen behatolásoktól megvédi a pánikzárral biztosított helyiséget. A Sargent & Greenleaf mint különleges nagy biztonságot nyújtó termékek gyártója, meg tudott felelni ennek a kihívásnak. A Sargetn & Greenleaf pánikzárai mindenhol megtalálhatók gyorséttermektől kezdve egészen az amerikai postahivatalokig. Amennyiben Önnek kritikus, hogy az illetékteleneket távol tartsa, de egyben az életvédelmi szabályzatoknak is megfelejen, akkor válasza a Sargent & Greenleaf termékeit.



Arm-A-Dor - Pánikzár
 
Az Arm-A-Dor pánikzár csakád úgy lett megtervezve, hogy minden körülmény között ellenálljon a legelszántabb betörők feszítési, kalapálási vagy húzási kisérleteinek. Ezen felül sikeresen ellenáll az alkalmazottakak midnennapos kemény igénybevételének. Ez a legjobb megoldás, ha a midennapos kemény használat és a behatolások elleni védelem fontos az Önök számára.
 
A kétoldalas kialakításnak köszönhetően balos és jobbos ajtókra is felszerelhető. A robosztus kialakításnak köszönhetően ellenáll a kemény kereskedelmi igénybevételnek. Automatikus és manuálisan visszazáródó kivitelben is kapható. Belső riasztós kivitelben is kapható.

Kapcsolat a meglévő riasztó rendszerhez.  A/C adapter a belső akkumulátor táplálásához ; A/C adapter helyetesítő csomag, amely lehetővé teszi a belső riasztó folyamatos táplálását.

 

8470 - Pánikzár
 
Ez a pánikzár úgy lett megtervezve, hogy egyesítse egy nagy biztonságú ajtózár és egy kíváló minőségű pánikzár tulajdonságait. A 8470 ezen tulajdonságokat számos variációban teljesíti, legyen szó állami vagy kereskedelmi felhasználásról.
 
A különleges kialakítás megakadályozza a feszítéses behatolást. A mellékelt szerelőlap megakadályozza, hogy fúrással megtámadják a záraat. Edzett acél tüskék biztosítják a vágás és fűrészelés elleni védelmet. A három tárcsás számkombinációs zárral szerelt változaton 1.000.000 kombináció közül választhat. Számos változatban kerülhet leszállítsára: csak kijárat, kulcsos belépés, számkombinációs belépés, egyszerű belépés vagy elektronikus belépés.
 
Megfelel a következő követelményeknek:  SM 5220 1M for Closed Areas ; C Building Codes ; OCA Building Codes ; FPA 101 Life Safety Codes ; NSI Standard 156.3 Exit Devices ; L GXZI High Security Fire Exit Hardware ; L 10B Fire Exit Hardware ; L 305 Panic Exit Hardware

 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.