Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció



SwitchBack Ultra Rugged UMPC
 
A SwitchBack egy fully rugged osztályozású készülék, amely garantáltan ellenáll a legzordabb körülményeknek is, így szavatolva a hatékony működést minden esetben. A termék kialakítása szabadalmaztatás alatt álló technológiájának köszönhetően, a leginkább hasonlít a pc-k moduláris felépítésére, egyszerűsítve a szerelési, és bővítési folyamatot.
A SwitchBack készülék hatalmas áttörése, a különálló processzorkezelés, ami azt jelenti, hogy a készülékbe helyezett processzor sebessége, nem korlátozza a beépített hardverelemek sebességét.



Bővebben...
 

Toughbook U1 (rugged laptop)
 
Az új Panasonic Toughbook U1 egy Ultra-Mobile „rugged” számítógép, amely forradalmasítja a rugged számítógép ipart. A készülék szívét az Intel Atom processzor adja, amely alacsony fogyasztással, amely alacsony hő leadással képes nagy teljesítményre, így gond nélkül futnak rajta a Windows XP vagy Vista alkalmazások. További újításként a készülékben iker akkumlátor került beépítésre, amely akár 9 órányi üzemidőre is elegendő.
Ezen robosztus, és nagy ellenálló képességű készülék súlya csupán 2.5 font.
Bővebben...
 

General Dynamics Itronix GoBook MR- fully rugged
 
Az MR-1 egy „fully rugged” ultra mobil  számítógép, amely a személyi számítógépek erejét ötvözi a mobilitással. A készülék alapkiszerelésben egy Intel Core Solo processzort tartalmaz, amely tökéletes erőforrása a rá telepítet MS Windows XP és/vagy Vista operációs rendszerek számára.  Üzemideje, amely akár elérheti a 6 órát is, lehetővé teszi a terepen dolgozók számára,  a kényelmes munkavégzést, amely így nem függ sem időtől sem körülményektől.
 


Bővebben...
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.