Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció

 RMT 1002 és RMT 12041
10"-os és 12"-os érintőképernyős kompakt rugged fixen beépíthető készülék
 
A fixen beszerelésre kerülő rugged számítógépek egyik ékszere ezen termék. A számítógép lényegében egy kijelzőből áll csupán, kis helyet foglal, és kiváló informatikai adottságokkal rendelkezik. A készülék felhasználási területe igen széles határok között mozog. Beépíthető tankokba, nagy munkagépekbe (targonca, buldózer, zetor…stb), vagy minden olyan járműbe, ahol fontos az informatika jelenléte minden körülmény között.
 
A szerkezet a katonai sztenderdeknek megfelelően, a legzordabb körülmények között is tökéletes működést produkál. Hatékony védelmi rendszere ellenáll a nagy rázkódásnak, ütésnek, pornak nedvességnek. A készülék vezetékelése hihetetlen praktikus, és ezen kategóriában szükséges mérnöki megoldásokat tartalmaz, így a vezetékek nem lógnak, minden fixen van beépítve. Duplaréteges alumínium hűtési rendszerrel rendelkezik, amely szélsőséges hőmérsékletek esetén is biztosítja az ideális működési hőmérsékletet.
 
Bővebben...
 
 RMT 1205-PS 12-Inch, Fixed Mount Rugged Computer
12"-os érintőképernyős kompakt rugged fixen beépíthető készülék
 
Az RMT 1205-PS sorozat kifejezetten a rendvédelmi szervek igényi ihlette készülékcsalád. Tökéletes megoldás rendőrség, tűzoltóság, katasztrófa elhárítás, katonai szervek számára, hisz kompakt formatervezettsége miatt kis helyen elfér, könnyen beépíthető bármilyen járműbe, és a lehető legnagyobb biztonsággal üzemel minden körülmény között.
A készülék egy kiváló érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely minden fényviszony között jól használható.
 
800x600 as felbontású SVGA kijelzője 120 fokos betekintési szöggel rendelkezik, és az érintőképernyő gond nélkül használható akár kesztyűs kézzel akár csupasz kézzel, de akár használható a tablet pc-knél szokásosnak számító digitális toll is. A készülék egy kiváló érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely minden fényviszony között jól használható. 800x600 as felbontású SVGA kijelzője 120 fokos betekintési szöggel rendelkezik, és az érintőképernyő gond nélkül használható akár kesztyűs kézzel akár csupasz kézzel, de akár használható a tablet pc-knél szokásosnak számító digitális toll is.
 
Bővebben...
 
 RMT 1502 15-Inch, fix Mount Rugged Computer
15"-os érintőképernyős kompakt rugged fixen beépíthető készülék
 
Az „RMT 1502” rugged kompakt járműbe szerelhető számítógép egység a kategória talán legnagyobb testvérének számít. Hogy miért is érdemli meg ezen jelzőt? 15 incses napfényben is jól olvasható érintőképernyős kijelzője a termékkategória nagyjai közt is méretesnek számít. Továbbá összteljesítményét is tekintve igen kimagasló.

Ezen készülék leginkább azon területekre termett, ahol a kültéri járműben történő munkavégzéshez is precíziós látványvilág a nélkülözhetetlen. XGA kijelző révén 1024x768 as felbontása már a lehető leg részletgazdagabb megjelenítést biztosítja. A kijelző gond nélkül vezérelhető kesztyűben, vagy csupasz kézzel, továbbá a tablet pc-knél megszokott digitális tollal. A kesztyűben történő vezérlés nagy előnyt jelent a vegyipari alkalmazásoknál, vagy rendvédelmi szerveknél, ahol nincs idő, vagy mód a védőfelszerelés le és felvételére.

Bővebben...
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.