Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció
   

 
 
 
 
 
 
 
               
               
               


Aqeri 86301
Rugged Mini VoIP Egység
 Aqeri 97000
Rugged IP Telefon

 Aqeri 97075
Rugged IP Fiber Telefon

 
 
Az Aqeri 86301 egy ventilátor nélküli Rugged VoIP egység, szélsőséges körülmények közötti VoIP kapcsolatok megvalósításához. A készülék egy Gateway-Router egyben, mely támogatja az FXO és a FXS kapcsolatokat.  A 83601-et széles bemenő feszültségtartománnyal tervezték, ami képessé teszi, hogy járművekben is minden gond nélkül alkalmazzuk. A belső klímaellenőrző rendszernek köszönhetően rendkívül alacsony és magas hőmérséklet környezetben is használható az eszköz. 
 
 Az Aqeri 97000 egy IP-telefon kifejezetten katonai felhasználásra. Az IP-telefon a legújabb technológia és előrelépés az IP alapú kommunikációban. Ezen termékkel lehetőség nyílik a számítógép által is használt hálózaton hívást fogadni, kezdeményezni, konferenciabeszélgetést folytatni, hívást tartani vagy átadni.  (Zárt ház, ütés és rázkódásvédelem.) A készülék színes, nagy felbontású, érintő kijelzővel és  háttérvilágítással rendelkezik. PoE támogatás. (Power over Ethernet)

 Az Aqeri 97075 egy katonai felhasználásra tervezett IP telefon, mely támogatja a száloptikai csatlakozást.  Az IP-telefon a legújabb technológiákat alkalmazza, mely segítségével lehetőség nyílik a számítógép által is használt hálózatok adatátviteli közegének kihasználásával többek között hívásokat fogadni /  kezdeményezni, konferenciabeszélgetést folytatni, hívást tartani vagy átadni. Zárt ház, ütés és rázkódásvédelem.

(Zárt ház, ütés és rázkódásvédelem.) A készülék színes, nagy felbontású, érintő kijelzővel és  háttérvilágítással rendelkezik. PoE támogatás.  

Önállóan vagy párban 19”-os rack-be valamint akár falra is telepíthető.
(Zárt ház, por, szennyeződés és EMI védelem, valamint ütés és rázkódásvédelem)
 Jellemzők:
8 telefonvonal kezelése
Minőségi kihangosító és beépített headset
Asztali vagy fali felszerelhetőség

 Jellemzők:
8 telefonvonal kezelése
Minőségi kihangosító és beépített headset
Asztali vagy fali felszerelhetőség


 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.