Hubel Magyar-Belga Kft

Promóció
   

 
 
 
 
 
 
 
               
               
               



 

Aqeri 86701
Rugged Mini Media Converter

A készülék 19" rack szekrénybe, vagy akár falazatra is felszerelhető egység. Önállóan vagy párba kötve is egyszerűen alkalmazható.

 
 

Aqeri 86702
Rugged Mini Media Converter

A készülék 19" rack szekrénybe, vagy akár falazatra is felszerelhető egység. Önállóan vagy párba kötve is egyszerűen alkalmazható.

Az Aqeri 86701 egy ventilátor nélküli Rugged minősítésekkel rendelkező Média Konverter. A készüléket kifejezetten extrém körülmények közötti alkalmazásra fejlesztették, ahol a szélsőséges természeti viszonyoknak van kitéve az elektronikai berendezés. A termék optikai (Multimode vagy Singlemode) hálózatot konvertál RJ45-ös hálózati portra. A Media Converter-t széles bemenő feszültség-tartománnyal tervezték, ami járművekbe is alkalmazhatóvá teszi.  A belső klímaellenőrző rendszernek köszönhetően rendkívül alacsony és magas hőmérsékleti körülmények között is használható. Alumínium burkolata védelmet nyújt a por, korrózió és a maró hatású anyagokkal szemben. A készülék továbbá biztonságosan üzemeltethető titkos bevetéseken is, hisz burkolata leárnyékolja a működésből fakadó elektromágneses illetve hanghullámokat.
  Az Aqeri 86702 egy ventilátor nélküli Média Konverter, rendkívül zord körülmények közötti üzemeltetésre, használatra. Képes az optikai (Mutimode) hálózatot, átkonvertálni VGA/DVI-re, USB-re és COM portra..  A Media Converter-t széles bemenő feszültség-tartománnyal tervezték, ami járművekbe való használatra is alkalmassá teszi.  A belső hőmérséklet ellenőrző és klimatizációs rendszernek köszönhetően rendkívül alacsony és magas hőmérsékletű környezetben is biztonságosan használható az eszköz. A burkolat védelmet nyújt a por alapú szennyeződések, továbbá a maró hatású vegyszerekkel szemben. Továbbá az alumínium anyaghasználat miatt, a termék alacsony elektromágneses, és hang kisugárzási paraméterekkel rendelkezik.
       

 
 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.