Hubel Magyar-Belga Kft

Légkondicionált Szállítmányozási dobozok és tárolók
(Air Conditioned Transit Cases and Enclosures)

 

Mivel a kudarc nem opció! A Hubel a megoldások széles skálását kínálja standard –től egészen az egyedi hűtési megoldásokig. Termékeink segítségével megóvhatja érzékeny elektronikai eszközeit a szélsőséges körülmények között is, legyen szó vízi, légi vagy szárazföldi bevetésről.Legyen szó a szélsőséges hőmérsékleti körülményekről, a káros környezeti szennyeződésekről (por vagy sugárzás), a nedvességről , netalán a korróziós szennyeződésekről, termékeink segítségével eszközeit biztonsággal szállíthatja, és igény szerint bevetheti a legzordabb körülmények között is.




Korunk elektronikai eszközei/fegyverei hatékonyságuk mellett jellemzően kifinomultak, ezáltal hatásfokukat rosszul befolyásolja a hőingadozás, rázkódás, szennyezett környezet. Tárolóink (akár) hermetikusan lezárt környezetet biztosítanak, igény szerint rázkódáscsillapítással ellátottal ezáltal ezen hatásokat kiküszöbölheti.

 
Defender Széria
Légkondicionált szállítmányozási tároló
 
Ezen széria hatékonyan ötvözi a tranzit dobozokban és a légkondicionáló eszközben rejlő lehetőségeket. A széria alkalmas a katonai, ipari és védelmi berendezések szállítására. Legyen szó távközlési berendezésekről, lézeres, optikai vagy geológiai berendezésekről, vagy akár érzékeny elektronikai berendezésekről, a Defender széria biztonságos szállítmányozási környezetet biztosít az eszközök számára. Az ügyfél igényei szerint a burkolat készülhet TSC üvegszálból / alumíniumból / vagy akár kemény műanyagból. Bármely burkolatot is választja, biztos lehet abban, hogy a tároló masszív és a korróziónak is ellenáll. További előnyt jelent hogy a dobozok egymásra rakodhatóak, rázkódásvédettek, és egyes termékek a legszigorúbb MIL szabványoknak is eleget tesznek.
 
 
 

ThermoTEC
Termoelektronikus légkondicionáló széria


Ha már rendelkezik szállítmányozási dobozzal, de még nem találta meg az Ön számára megfelelő légkondicionáló eszközt, a ThermoTEC széria az, ami minden igényét ki fogja elégíteni. Rugged kivitelének köszönhetően masszív felépítésű, kompakt és könnyen szerelhető.
Ipari és katonai felhasználásra egyaránt ajánljuk. Hűtési teljesítménye 200 – 2500 BTU ig terjed, míg a katonai szabványok tekintetében NEMA 12 és NEMA 4X kivitelben is elérhető. ( Class 1 Div. 2.)

 

Protector
Légkondicionált házak – Elektronikai eszközök részére


A Protector széria a felhasználási jelleget tekintve a legkülönbözőbb háztípusokat tartalmazza. A NEMA előírások szerint készült házszerkezetek közt megtalálható úgy a falra szerelhető doboz, mint a légkondicionált rack szekrény, egészen az egyedi igény szerint konfigurált eszközig.
 
A széria fő célja, az elektronikus eszközök számára a biztonságos környezet teremtése, melyet a felhasználó bármikor ellenőrizhet, avagy kontrol alatt tarthat. A házak NEMA 12 / 4 / 4X változatban állnak rendelkezésre, és teljes mértékben az ügyfél igényei szerint konfigurálható.


 
 


Hűtési megoldásainkat az EIC szabadalmaztatott termo elektronikus technológiája biztosítja, amely a Peltier-hatáson alapul. Ezen technológia alkalmazása révén, a hűtés nem igényel mozgó alkatrészt, kizárólag az alkalmazott ventillátorok esetében, amely bizonyos esetekben nem szükséges.



„Az 1834-ben megfigyelt, Jean Peltier francia fizikusról elnevezett Peltier-hatás lényege, ha kétféle anyagból álló hőelektromos elemen át áramot vezetünk, az érintkezési helyek fölmelegszenek vagy lehűlnek, aszerint, hogy az áram milyen irányban halad keresztül.”
 

 
Copyright © 2009-2010 Hubel Magyar-Belga Kft. Minden jog fenntartva.